Брад Пит води истински тежка съдебна битка с бившата си съпруга Анджелина Джоли за правата над общата им винарна във Франция, но през това време не спира да навлиза все по-дълбоко в бизнеса с алкохолни напитки. Холивудската звезда дори пусна собствен джин на пазара с марката „Дъ Гардънър“.

Какво съдържа джин „Дъ Гардънър“?

Напитката е на пшенична основа, с нотки на хвойна, кориандър, женско биле, розов грейпфрут, лимон и портокал.

С това описание Брад Пит рекламира поредния си продукт – баровския джин „Дъ Гардънър“.

Алкохолната напитка беше представена по време на кинофестивала в Кан в емблематичния луксозен хотел „Карлтън“ на Френската Ривиера. Джинът на Брад Пит ще струва 32 евро бутилката.

Актьорът е създал своята марка заедно с дестилатора Том Никол и Матийо Перин от прочутата френска винарна „Фамилия Перин“. Те работят съвместно още от времето, когато Брад Пит и Анджелина купиха шато „Миравал“ – винарна, специализирана в производството на розе. Когато Пит и Джоли се разделиха, тя продаде акциите си на съмнителен руски олигарх, но актьорът продължи да се развива в алкохолния бизнес.

С какви съставки Брад Пит забърка джина си „Гардънър“?

Същевременно Брад Пит се опитва да осъди бившата си, че е продала марката, без да има каквото и да било участие в създаването и популяризирането й.

Източник: „Уикенд“