Мечтаната сватба между Евгени Генчев и Валерия Георгиева се оказа не толкова мечтана за... родителите на пианиста. Бомбата активираха близки до пловдивчанина като разкриха, че Светла и Танко Генчеви били все по-негативно настроени към бъдещите си сватове.

Причината ли - ами онези не спирали да напират. Оказва се, че семейството на Валерия, което гостува за първи път в палата на Генчеви по време на концерта му под тепетата, се опулило от охолния начин на живот и лукса, който водят родителите на Евгени.

Знаем, че Валерия не е от богато семейство, а и са три деца, което никога не й е осигурявало охолство и задоволяване на прищявките. Самата тя постоянно повтаря, че няма пари за смисъла на живота си - приюта за кучета, който има в Плевен и явно това се е отразило на отношението на близките й към бъдещите сватове.

Всъщност не толкова Вал, колкото родителите й не спирали да си "правят устите" и да говорят за сватба, но Светла и Танко започнали да подозират, че тук не става дума толкова за истинска любов, колкото за интереси.

Както знаем, Евгени е от адски богато семейство, което притежава салони и сгради в центъра на Пловдив, както и имоти чак в далечен Тайланд. И това ако не е добър повод за "бракуване"...