Съдбовния удар на руското отмъщение изпитаха на плещите си участниците във „Фермата“. Върху главите им се стовари проклятието на бившата им съотборничка Альона, която живее в Сливен, но е родена в столицата на Руската империя Санкт Петербург. Рускинята отпадна от състезанието за стоте бона след чутовна битка с конкуренцията, в крайна сметка тя успя да пречупи всички на колене и да им отмъсти за отношението към нея.

Руското проклятие на Альона застигна „Старите герои“ във „Фермата“

Оказва се, че през последните си дни в риалитито, в които изпълняваше ролята на ратай в отбора си „Стари герои“, нахаканата рускиня въобще не е била пестелива към хранителните продукти и щедро ги е разхищавала с широки пръсти. Едва след напускането съотборниците й бяха възмутени от факта, че се озоваха в кухнята с един пакет леща и два с бял фасул. На „старите герои“ им стана ясно, че за да оцелеят, занапред ще я карат на коричка сух хляб и няколко лъжици кисело мляко.

Че са наследили оскъдица, разбра дори хлебарят Чавдар, чийто корем вече вие на гладно. Фермерите не спират с „благословиите“ към Альона Михайлова, която вече е ветеран в предаването, след като имаше участие и в първия му сезон.

Досега 39-годишната рускиня беше определяна с 3 думи – като гръмогласна, самоуверена и напориста. Сега към тях участничите добавиха и коварна...

Източник: „Уикенд“