Можело значи... Можело да си Ерген в "Ергенът" и да се държиш достойно и като истински мъж, а не като лигаво мамино синче. Да, за последният се сещате - наш Алек Младенов, който се оказа, че не може да стъпи и на кутрето на руския си колега Констатин Гецати.

Гецати направи почти същото като Алек - тръгна си от формата без булка, без избраница. Той не само не сложи пръстен на ръката на някоя от финалистките, но и не излъчи победителка. Има обаче една малка разлика - направи го достойно, смело и право в очите на финалистките.

Това бяха две красавици - моделът Валерия Некрасова и певицата Олга Меганска. Валерия призна пред камерите на финала, отивайки с надежда към Константин, че е влюбена в него и съжалява, че не му е казала. Той обаче беше откровен и й заяви, че не иска да я лъже, не иска да я заблуждава и не й дава пръстена, защото не вижда общо бъдеще помежду им.

Това направи и с Олга, която още не е разведена официално със съпруга си, макар и бракът им да бил фиктивен. Гецати, който е лекар по професия, не целуна нито една от кандидатките, докато Алек ги налигави всичките и накрая си би камшика, хванат за полата на родителката си Ксения Младенова. Той изчезна с видео запис и дори не се осмели да погледне в очите Магдалена Томова и Надежда Вишева.

Как ви се струва - кой е повече мъж, а?!

Източник: Crimesbg.com