Алина Боз вече е семейна, които направи тъжни част от заклетите й фенове. Красивата актриса каза „Да“ на милионера плейбой Умут Евирген на 2 декември. Двамата сключиха брака си на яхта, а бляскавото им сватбено тържество беше в крайбрежен ресторант в Истанбул. На младоженците кумуваха турският Димитър Пенев – легендарният футболен треньор Фатих Терим, и миловидната Йозге Йозпиринчджи, която зрителите познават у нас като кадъната Бахар Чашмели от тв сагата „Една жена“.

Над 200 знаменитости присъстваха на венчавката. Сред гостите беше и мегазвездата Къванч Татлъту, но ги нямаше руските роднини на булката. 25-годишната блондинка е родена в Москва и преди инвазията на руснаците в Украйна неведнъж е споделяла с гордост, че се чувства наполовина рускиня. Нейната майка Олга е сънародничка на Путин, а баща й е турчин с български произход – припомнят запознати с потеклото й.

Брадатият телевизионен продуцент и собственик на фабрики и расторанти Умут започна да сваля чаровницата от „Не пускай ръката ми“ и „Твоят мой живот“ по телефони и социалните мрежи в разгара на отминалото лято – веднага след като научи, че е разтурила годежа си с Митхан Джан Йозер.

Руската рода не уважи сватбата на Алина Боз

Преди да налази госпожица Боз, донжуанът Умут се усукваше около Демет Йоздемир и Айча Туран. В миналото пък той беше интимен със Серенай Саръкая, Туба Бююкюстюн, Мелиса Шенолсун и ред други турски красавици от киното.

Източник: „Уикенд“