Руши Видинлиев разкри, че се срамува от себе си преди години!

Поп звездата и актьор Руши Видинлиев разкри, че се е срамувал от първите стъпки в кариерата си като певец. Едва сега обаче преодолява това, след като вижда, че публиката го уважава и търси, за да си върне носталгичните спомени от миналото. [caption id="attachment_615271" align="aligncenter" width="300"]Руши Видинлиев Руши Видинлиев направи неочаквана изповед[/caption] Темата за моделът Таня Илиева, която е майка на двете им деца обаче е табу за изпълнителят, който от край време не е словоохотлив за личния си живот.

"Имах период, в който се срамувах от това, което правех преди и не исках да се идентифицирам с тези неща. Вече мина това и с днешна дата ми е огромен кеф, че хората все още се вълнуват от тези парчета. И когато ги изпълнявам на живо, го правя с доза ирония. Вече нямам проблем с тази моя история", сподели пред Георги Тошев в "Преди обед" Руши Видинлиев.

На въпроса дали би забранил на децата си мобилните устройства, когато порастнат, Руши изненада журналистът като призна, че никога не е бил зависим от модерните джаджи на времето. "Много късно си взех смартфон, никога не съм бил напред с новите технологии, не съм по джаджите. Мисля, че когато децата ми пораснат, вече няма да има телефони. Телепатия", каза звездата и отбеляза, че днес повечето неща са като за еднократна употреба. "Хората губят концентрация лесно и може би аз се явявам като някаква алтернатива от миналото, която ги движи на ниво носталгия, някаква фантазия какво е било и сега какво е. Ако няма за какво, не виждам защо да занимавам хората със себе си", категоричен е синът на бизнесдамата Лора Виденлиева. Попитан "Как се справя като баща?", актьорът-певец не разказа много и се измъкна от темата така:

"Хората не разбират ли как са се справяли като бащи, когато децата им станат тийнеджъри? Тогава ще мога да кажа." Темата за Таня Илиева, майката на синовете му обаче била табу и Тошев така и не го попита дали са верни слуховете, че са разделени.

"От 15 години съм със същите си приятели, не съм ги сменил", коментира още Рушен - както е цялото му име. "Не знам дали съм човек, който търси съвети. Може би съм човек, който когато е разстроен за нещо - се оплаква и гледам реакцията, като по нея си сверявам часовника", сподели още изпълнителят на "Всичко се връща". Сред нещата, които му доставят огромно удоволствие е тенисът. Певецът играе от дете и с кеф наблюдава играта на успешните тенисисти. Хубавата храна също му е афродизиак. За ролята в последния си филм "18 процента сиво", актьорът е трябвало да преодолее суетата си.

"Едно от основните неща, с които трябваше да се справя е това как изглеждам. Аз играя човек, който е съсипан, който е изгубил себе си. Това трябваше да се отрази на физиката ми. Играя плешив, обрасал, без грим, тотално не ме интересува суетата", отбелза чаровникът.

Той признава, че още от много млад е нямал търпение да стане популярен. "В Англия да учиш актьорско майсторство, искат да си минал през някакъв бакалавър - английска литература или драма, това което всъщност учих. И като се записах в университета, още първата година нямах търпение да изляза на сцената. Не ми се занимаваше твърде много с академичната част, исках изява и я получих в България", каза Видинлиев. Който се чувства повече комфортно като актьор, макар и да има малък опит и като режисьор. Източник: hotnews.bg