Жена от ромски произход реши да отвори вратите на дома си за широката общественост.

 

Така тя „вкара“ потребителите на социалните мрежи на гости в дома си. Причината, поради която ромката искаше да се види дома й, бе новата завършена стая в него.

 

От кадрите се вижда, че лъха на тежък лукс. Във видео, тя обяснява, че новата стая е на Иван и Радостина, като така и не става ясно дали Иван й е зет или пък Радостина снаха, но това очевидно не е толкова важно.

 

Видимо доволна от ремонта в стаята, ромката нарича да са й живи и здрави и много да я радват. След това показва и майстора, който е направил ремонта на въпросната стая като същевременно вади от джоба си петдесетолевка, подчертавайки, че това е неговата специална награда от нея. Тя нарежда още да се почерпи специално, за да е жива и здрава и все по толкова да изкарва.

 

Видимо щастлива ромката крещи с пълно гърло, докато вади парите от джоба си и ги дава на майстора, който също влиза в кадър.

Колкото и изненадващо да ви звучи, видеото е събрало вече над половин милион гледания в Тик ток. Повечето потребители не крият, че искрено се забавляват на гласовитата ромка.

Източник: Уикенд

Ромка се къпе в тежък лукс и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Ромка се къпе в тежък лукс и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Ромка се къпе в тежък лукс и… (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3