Панелистката на Гала - миската Ромина Андонова хвърли страшна бомба в ефир и буквално втрещи зрителите, особено представителките на нежния пол. Тя заяви, че никога и по никакъв повод не отказва с*кс на мъжа си Дарко Тасевски.

Повод за откровенията бе находка на Георги Блажев за жабите, които се оказа, че се правели на умрели, ако не им е до "палуване" с партньора. Ромина обаче не била жаба, а жена, затова и да "умирала", нямало да лиши съпруга си от ласки.

Тя разказа, че когато Дарко например е на лагер и отсъства седмица и повече, тя се занимава с всичко - с децата, с работата, с домакинството и й идва "ташкън". Въпреки това, когато Дарко се върне и я "налази", тя откликва. Иначе той щял да отиде при друга, или да реши, че тя му изневерява.

"Така, де, ние не сме жаби и знаеш ли какво ще роди мозъкът на партньора ти?! Затова предпочитам да съм му винаги на разположение", смее се Ромина. Зрителки обаче я "нахраниха" подобаващо като й заявиха, че жената не е за удобство на мъжа си и че ако един мъж е решил да й слага рога, то ще го направи, ако ще тя да му пуска по пет пъти на ден.

"Изневерява ли, ще изневерява, а ако е свестен мъж и те обича наистина, не би го направил, дори и да си изморена или просто да не ти е до това", коментират в нета.