Какъв по-добър начин да кажем на дамата до нас, че е единствена, от романтично бягство в уютната и класическа атмосфера на ресторант Noah +359 (като се кликне върху името на ресторанта, трябва да отвежда към сайта им www.noah359.bg).

  

Талантливите шеф готвачи са подготвили гурме приключение, което ще направи този 8-ми март незабравима приказка за споделената любов.

 

Класическият интериор и великолепна кухня на ресторант Noah +359 са всичко, от което се нуждаем в този специален ден. Сгушен в пряката на ВМА, на ул. “Райко Жинзифов” 4, той е буквално на няколко крачки от топ центъра и същевременно достатъчно отдалечен от глъчката на делника.

 

Старт на вечерта ще даде изключителната салата с френско козе сирене, акомпанирано от зелени смокини, микс чери и филират бадем, която ще бъде елегантно последвана от скариди на шиш в сос “Филаделфия”.

 

В тон с женската природа, чиято стихия е разнообразието, ресторант Noah +359 предлага избор между две основни ястия, които ще задоволят и най-придирчивия вкус. За сърцето на дамите ще спорят ципура на скара, поднесена върху картофена салата с юзу майонеза хайвер и патешко магре с картофен грантин с трюфел, печен сос и горски плодове.

 

Финалният акорд на осмомартенската приказка ще сложи торта “Сахер”, чийто богат шоколадов вкус ни пренася в романтичната епоха на виенските валсове.

 

Резервация на маса за Осми март може да направите още днес на тел. +359 895 005 555, или на място - гр. София, ул.  “Райко Жинзифов” 4, в пряката на ВМА, както и на сайта на ресторанта на адрес www.noah359.bg.