Приятелката на Леонардо Ди Каприо бе спипана от папараци да се целува с мъж на лодка в Италия. Тя бе облечена в изкусителен бял бански.

Тайнственият мачо, който му отмъкна половинката, се оказа негов колега от „Титаник“. Това е английският актьор Тео Джеимс, участвал във филмите „Подземен свят“, „Дивергенти“, „Златното момче“ и „Белият лотос“.

Дали Виктория изневерява на Лео? Оказа се, че младата му партньорка е на професионални снимки за италианска модна марка. Англичанинът също се оказа женен за актрисата Рут Кеърни, от която има две деца.

Виктория и Лео се срещат вече близо година. Двамата бяха забелязани за пръв път заедно в нощен клуб в Ибиса през август 2023 г.

Черети се занимава с моделство от 14-годишна възраст и е добре позната на модния подиум. Участвала е в кампании на дизайнери като Alexander McQueen, Versace, Miu Miu, Balenciaga и Gucci.

Има доста последователи в социалните мрежи, като в Instagram има 1,5 милиона. Моделът е омъжена за италианския диджей Матео Милери. Сватбата им е през 2020 г. Смята се, че тя е разделена със съпруга си. Тя се познава и с Хадид, като дори се появява с нея на корицата на Vogue.

Източник: telegraph.bg