В детските години животът на най-красивата българка за 2013 г. Нанси Карабойчева далеч не е бил звезден и бляскав. Тя е израснала в изключителна бедност – семейството й не е могло да си позволи дори елементарни хранителни продукти. Красавицата, която напусна „Фермата“, сама признава за трудния си живот.

                                                     

Майка й често плачела, защото не можела да й купи дори вафла. Родителите й обаче са много борбени хора и често ходели на сезонна работа в чужбина, за да могат да си построят къща. Съпругът й е нейната гордост, изпълняващ мечтите й свързани с волейбола, които тя не успяла да постигне. Запознали се в залата, но по онова време той си имал гадже. Всичко помежду им станало случайно, споделя Нанси, която преди 5 години се омъжи за волейболиста Добромир Димитров. След венчавката миската добави с тире фамилията на съпруга си към нейната.

 

Блондинката от с. Юнаците се запознава с волейболиста, когато е на 17 години. След 7-годишна връзка, получава годежен пръстен. Година и половина след сватбата им, която бе на 31 юли 2018 г., красавицата установила, че е бременна. Към днешна дата тя е горда майка на двама синове.

 

Родителите на Нанси Карабойчева не можели да си позволят да й купят дори вафла

 

До петия месец от първата й бременност, дори най-близките им приятели не знаели, че са в очакване на рожба, защото изобщо не й личало. Казали единствено на родителите си и на сестра й. Бременността й до тези месеци обаче била много тежка и поради тази причина вместо да качи, тя свалила цели 9 кг. Синът им Матей се появява на бял свят в разгара на пандемията – през юли 2020 г. С второто си дете заченала едва три месеца след появата на първородния си син. Вторият им наследник Йоан се появи на бял свят на 17 юли 2021 г. Така за една година дала живот два пъти. Разликата между двамата й сина е точно 12 месеца.

 

След като стана една от най-одобряваните носителки на титлата „Мис България“ през 2013 г., избрана чрез риалити формат, подобен на Биг Брадър, Нанси напомни за себе си с участието й във „Фермата“, където я гледахме допреди броени дни.

По време на една от битките тя контузи тежко коляното си, след което стана ясно, че има три различни разкъсвания, поради които не може да продължи участието си във формата, тъй като възстановяването й ще продължи дълго време. Съпругът й Добромир Димитров дойде да я вземе на ръце.

Източник: Уикенд