Григор Димитров освен като най-добрия български тенисист, се прочу и като топ любовник. През леглото на Гришо преминаха някои от най-красивите жени в света като се започне от Мария Шарапова, минем през Никол Шерцингер и Лолита Османова, та стигнем до настоящата - Мадалина Ганеа.

И винаги, с която и дама да е бил, семейството му е одобрявало връзките му и ги е подкрепяло. Сега обаче положението е коренно различно, а близки до Димитров разкриха, че родителите му са ужасени. Те не криели страха си, че синът им, който очевидно е полудял по знойната и изкусителна румънка, ще се подлъже да й сложи брачна халка. А това е нещо, с което за нищо на света нямало да се съгласят.

Родителите на Гришо скочиха срещу Мадалина: Ходи с нея, но не я искаме за снаха! (виж още + СНИМКИ)

Преди дни Григор беше в Италия с Мадалина, за да я придружи на връчването на наградите на филмов фестивал, където тя получи приз за ролята си в "Страх в дълбокото". През цялото време, докато бяха заедно, Гришо и Мадалина седяха прегърнати и изглеждаха така опиянени един от друг, както не сме го виждали с друга, дори с Шенцингер.

Лошата слава на Мадалина обаче, която е "натръшкала" дузина известни по света мъже, кара родителите на хасковлията да настръхват. Двамата били категорични, че ако синът им се ожени за нея, тя ще го съсипе.

"Нека да ходят, да се забавляват, но да мисли с главата си, защото за снаха не я искаме", почти отчаяни били хората.