Рок ветеранът Род Стюарт, който продължава своето световно турне, използва кратката почивка в програмата си, за да се татуира на дърти години. 78-годишният изпълнител изнесе концерт в Оукланд, Австралия, където реши на преклонна възраст да узакони любовта си към шотландския футболен гранд „Селтик“.

 Открай време се знае, че Род Стюарт е страстен почитател на футбола – на младини той е ритал с известен успех на зелените терени, стигайки до почти професионално ниво. Винаги е бил фен на „Селтик“, както и на националния отбор на Шотландия, макар да е роден в Лондон. Самият той твърди, че причината за това е баща му Робърт – отчаян шотландски националист, който още съвсем млад го завел в съблекалнята на отбора от Глазгоу и го запознал с тогавашните звезди на тима.

 

Род Стюарт се изтипоса с футболен татус на дърти години

„Получавам татуировка „Селтик“ в Оукланд, за да засвидетелствам обичта си към любимия отбор. Завинаги в сърцето ми!“ – написа прочувствено Род Стюарт в социалните мрежи, като хвърли в умиление шотландските фенове. На фотоса от манипулацията изпълнителят е с медальон от любимия отбор. А горкият татуист сигурно е видял бая зор с провисналата кожа на старческата му ръка. Но футболният фен не знае прегради...

Източник „Уикенд“