Слуховете за развод между актрисата Рийз Уидърспун и Джим Тод се появиха още преди 3 години, но сега двамата са решили наистина да сложат край на 12-годишния си брак. През 2020 г., когато пандемията обхвана света, стана известно, че те не живеят заедно и това не е от непоносимост от пребиваването в едно пространство, а се е случило още година преди локдауна.

На 24 март актьорите все пак излязоха с официално съобщени, което гласеше следното: „Взехме трудното решение да се разведем. Радвахме се на толкова много прекрасни години заедно и продължаваме да живеем в дълбока любов, доброта и взеимно уважение към всичко, което направихме заедно. Нашият основен приоритет, докато преминаваме към нов етап, е нашият син и цялото ни семейство“ – се казва в изявлението.

Рийз помоли известно време семейството да не бъде безпокоено. Остават догадките защо се е стигнало до развод все пак. Според медиите в САЩ Джим Тод, отказал се от собствена кариера, за да бъде агент на съпругата си, носителка на „Оскар“, е изпаднал в депресия и се е пристрастил към чашката. Той бил забелязван в нетрезво състояние доста често в последните месеци. Бившите съпрузи отглеждат общ син Тенеси и още две деца от първия брак на Уидърспун с актьора Райън Филип – дъщеря Ава и син Дийкън.

Източник: „Уикенд“