Попсензацията от албански произход Рита Ора беше изловена ото папараци през уикенда в нова и доста необичайна роля – на грижовна мащеха. Таблоидите коментират, че на това най-вероятно може да се гледа като на репетиция певицата след време да стане грижовна майка.

32-годишната изпълнителка и съпругът й – режисьорът Таика Уайтити, заведоха двете му дъщери от първия брак на великденски карнавал в Сидни, Австралия. Дестинацията не е чак толкова екзотична на режисьора, който е новозеландец.

Облечена небрежно в къси панталонки и бял потник, Рита Ора черпеше двете момичета – 10-годишната Те и 7-годишната Матева, със сладолед, водеше ги по влакчета и въртележки, а татко им Таика мързелуваше наоколо и явно беше доволен, че има кой да го отмени в бащинските задължения.

Рита Ора репетира за грижовна мама

Децата живеят с майка си Челси Уинстенли в Австралия, така че Таика и Рита долетяха специално, за да прекарат великденските празници с тях. Радителите на хлапетата се разделиха през 2018 г. Именно Уинстенли, която е филмов продуцент, даде старт на кариерата на Уайтити в киното. Двамата имаха 7-годишен брак, а оправната дама има и 28-годишен син от предишна връзка, който е отгледала сама, така че не й липсва опит в тази насока.

Източник: „Уикенд“