Рики Мартин май съвсем го е закъсал след развода си с Джоан Йосеф и е готов на всичко за малко креватни упражнения, дори да си легне с жена.

„Никога не съм отричал, че и аз съм привлечен от момичета, защото съм отворен за всякакви експерименти в леглото. Готов съм да прекарам цяла нощ с жена, но с едно предупреждение – няма да изпитваме чувства един към друг“ – сподели в интервю за мексиканско списание 51-годишният поерторикански певец.

Преди доста време звездата имаше връзка с мексиканската актриса и тв водеща Ребека де Алба. Двойката обаче се раздели със скандал, след това се помири и събра отново за цели 14 години. Рики Мартин и Ребека най-накрая се разделиха през 2008 г., като признаха, че отношенията им са били за прикрие на хомосекуализма на Рики и не са консумирани.

Рики Мартин обърна резбата, вече иска да спи с жена!

Откровено признание за истинските си интимни предпочитания Рики Мартин публикува на официалния си уебсайт през март 2010 г. Певецът имаше доскоро щастлив брак със сирийско-шведския художник Джоан Йосеф. Двамата се сдобиха с две деца – Лусия, която сега е на 4 години, и Рен – на 3. Този юли стана известно, че двамата са решили да се разведат, без поводът да стане ясен.

Източник: „Уикенд“