Поп звездата Риана беше обвинена за религиозна обида заради фотосесия, в която се появи като порочна монахиня – образ, изкаран сякаш от филм за възрастни. 36-годишната певица е обект на безброй атаки от католическата общност, а снимките й са наречени богохулство и „подигравка с религията“.

„Обичам Риана, но никога не съм разбирал тази мания за сексуализиране на религиозни идеи“ – пише фен в социалните мрежи. Други обаче се застъпиха за любимата си певица и попитаха критиците дали са правили подобни коментари към публикациите на всички, които са се облекли като монахини за Хелоуин.

Едва ли броят на феновете на Риана ще намалее след тези фотоси. Светът вече е виждал какво ли не... Включително и монахини като героини във филми за възрастни!

В интервю Риана сподели, че напоследък мисли за пластична операция за повдигане на гърдите.

„Искам гърдите ми да са притиснати към раменете, точно където бяха преди да родя децата си. Не искам импланти. Просто искам елементарно повдигане“ – сподели барбадоската дива.

През годините шоколадовата перла си позволи някои по-разголени сесии и показа на феновете си, че има перфектен бюст – нито голям, нито малък, но стегнат и свеж като на тийнейджърка.

Източник: вестник „Уикенд“