Любовта между Риана и ASAP Rocky е във въздуха. Двойката, която има връзка от ноември 2020 г., както потвърдиха от PEOPLE, беше забелязана в сряда във Венеция, където 36-годишната певица на "We Found Love" и 35-годишният изпълнител на "Good for You" имаха романтично бягство.

Риана и ASAP Rocky се наслаждават на престоя си в града на любовта с разходка с лодка по прочутия Гранд Канал, след което посещават стъкларска работилница на остров Мурано.

Двойката сподели няколко целувки, докато беше на лодката, а хип-хоп изпълнителят беше забелязан да стои на гърба на лодката, да се смее и да се усмихва.

Деветкратната носителка на "Грами" носеше палто от овча кожа, огромен кремав пуловер и слънчеви очила, а кавалерът ѝ - костюм от три части и слънчеви очила.

Напоследък Риана и ASAP Rocky празнуват любовта си. Миналата седмица двойката беше усмихната, докато се снимаше на вечеря в César в Париж, за да се наслади на Деня на влюбените.

Изпълнителката на "Umbrella" облече копринена пола в цвят шампанско, която съчета с топ от изкуствена кожа в цвят тен с къдрички по средата за специалния повод. Тя допълни визията си с кожена чанта и чифт токчета с каишки.

 Източник: people.com