Риана влезе в ролята на балерина, като облече черен топ с чорапогащник от тюл и малка пачка за купона в Ню Йорк с бащата на децата си АСАП Роки. 35-годишната певица и кавалерът й се отправиха към обичания от знаменитостите ресторант „Карбоун“ в Манхатън, за да отпразнуват 34-тия рожден ден на рапъра.

За партито Риана съчета балетния си ансамбъл със сатенено мини бомбър яке, перлено колие и слънчеви очила, като изглеждаше изключително свежа. Изпълнителката си направи небрежна прическа и сложи огромни обеци за модното вечерно излизане. Вярно че дупарата й е доста извън габаритна, а баджаците твърде мощни, но едва ли можем да й придиряме твърде много за килограмите. Да се чуди човек как жена като Риана може да бъде обявена за модна икона. Но да не забравяме все пак, че това се случи преди цели 9 години.

Риана модна икона? Пълни глупости!

Рожденикът изглеждаше също толкова шик по американския стандарт, но по нашите географски среди за такова облекло се казва, че човек е нагизден като на сгоден циганин брат му. АСАП беше със светлосини дънки, синя тениска върху риза с копчета и вратовръзка и подходящ за есента кафяв блейзър. Рапърът допълни визията си с бели перлени шноли по цялата си коса, розова чанта и небрежна цигара в уста.

Източник: „Уикенд“