Милиардерката Риана не се свени сама да рекламира модната си марка „Фенти“, която й докарва огромни печалби. Поп звездата от Барбадос се изтупа в бельо на фирмата си и демонстрира завидните си задни части, които прясно е тунинговала с ботокс, за което сама се похвали.

Певицата бездруго притежава едни от най-желаните бутове в шоубизнеса, но е решила да вземе допълнителни мерки за задницата си след раждането на двете деца. Именнно за да покаже какъв е ефектът от процедурата, Риана си позволи предизвикателната фотосесия.

„Е, сега вече има какво да тресе и отзад“ – коментират феновете й в социалните мрежи.

Какви са интервенциите по тялото и лицето на Риана?

Щатските таблоиди твърдят, че от началото на кариерата си Риана си е направила 3 операции на носа, уголемяване на бюста, лазерно обновяване на кожата, пълнители за бузи, инжекции за устни, повдигане на клепачите и сега – ботокс в дупето. Всички тези процедури са й стрували около 160 хил. долара, които певицата изкарва за няколко часа. Тя обаче никога досега не е говорила за нито една от козметичните си процедури.

Явно младата майка е решила да се поднови за издаването на своя девети студиен албум, след като не е пускала нова тава от близо десетилетие. През 2025 г. тя планира и световно турне.

Източник „Уикенд“