Престарялата разпоретина слагала рога на продуцента Димитър Станчев със семейния шофьор

Пернишка любовна трагедия с елементи на екшън се разиграла тази седмица в дома на позабравения тв-продуцент Димитър Станчев. Кинаджията хванал жена си Ася да му кръшка със семейния шофьор и за назидание остригал без друго рядката й косица до голо, след което по стар български обичай хвърлил на неверницата "една кола пердах" без да му пука, че стоновете й огласят целия блок.

Резил! Мъжът на Ася от супершоу "Невада" я острига до голо заради изневяра

Озлочестеният рогоносец узнал за изневярата по възможно най-недостойния начин - хващайки двойката на калъп в семейното ложе.

Развръзката била повече от епична. През прозореца на луксозния мезонет хвърчали сатенени гащи и сутиени, заедно с нарязани на дребно маркови дрешки, скъпи чанти и бижута от платина. Обидите, с които Димитър Станчев съвсем заслужено наричал никаквицата били толкова цветисти, че от уважение към читателите ги спестяваме. Вербалната агресия била последвана от шамари на голо, а не след дълго през терасата полетели и  остригани кичури руса коса. Вакханалията приключила с няколко синини и прическа нула номер за назидание.

Въпреки бруталността на деянието, близките взели страната на Димитър Станчев, тъй като отдавна знаели за похожденията на Ася, но не смеели да му кажат. Дъртата развратница не се свеняла от белите си коси и дълбоки бръчки, нито от факта, че е майка на трима големи сина. 

Димитър бил наясно с разпищоления й нрав, защото навремето още докато била с първия си мъж, тя кръшкала за пари както със Станчев, така и с негови богати авери. Подлъган от младостта й, продуцентът я взел за съпруга, вярвайки че луксът й грижите му ще я променят. Надеждите обаче излезли напразни, а изтънелият напоследък джоб и възрастта допълнително скапвали мъжкото му самочувствие. Обеднял и нападнат от болести, Станчев бил принуден да слуша хорските подмятания и да търпи капризите й. 

Докато орезиленият съпруг търпял  приказки по свой адрес, невярната Ася му копаела гроб зад гърба. Тя измислила хитър план как да открадне и без друго скромните спестявания на мъжа си и да забегне с младия любовник за Дубай. В една от неприлично скъпите й чанти Станчев открил документи и банкови сметки в странство, по които имало преводи от фамилния акаунт. Отклонените средства били почти милион, доверяват запознати.

Вместо в топлите страни, развратницата през последните дни се греела само на балкона в Бояна, с плътно нахлупена перука. А нашите информатори перифразират поговорката, че кучката косата си може да смени, но душата никога.

Източник: crimesbg.com