След пищна сватбена церемония миналия юли Дженифър Лопес и Бен Афлек само привидно се наслаждават на любовния си романс. Папараци на „Мирър“ ги щракнаха през уикенда в поредния публичен скандал, което отново породи съмнения, че връзката им ще завърши като миналия път – с бурна и скандална раздяла.

Това съвсем не е първият случай, в който Бенифър, както американските таблоиди наричат двойката, прави публичен цирк само за последната година. Напролет Лопес вдигна скандал на съпруга си на наградите „Грами“. Без да подозира, че камерите са насочени към нея, кратко видео запечата този момент. Общото мнение тогава беше, че Бен Афлек се е появил пиян на церемонията и Джей Ло никак не останала доволна от поредната му алкохолна изцепка.

Ревност и пиянски изцепки рушат брака на Дженифър Лопес и Бен Афлек

Според таблоидите причините за скандалите между Бен и Дженифър са както неговите редовни пиянски изцепки, така и патологичната ревност на Лопес. Тя хич не била доволна, че съпругът й редовно се среща с бившата си половинка Дженифър Гарнър, уж за да бъде по-близо до трите си деца. Така искрите често пламвали, буйният нрав и на двамата водел до сериозни „скълкновения“ на обществени места, а разбира се, можем само да гадаем какво се случва вкъщи...

Източник: „Уикенд“