Ненчо Балабанов се сгоди за Катрин Русева!

Край! Ненчо Балабанов изгоря! Това е новина за фенките му, които тайничко са се надявали да спечелят сърцето му. Е, актьорът не само е зает с новата си любима Катрин Русева, но вече е и официално сгоден за нея. Потвърждението не дойде от устата му, защото знаем, че той яростно брани личното си пространство, а от снимки в нета.

Реши се: Ненчо Балабанов се сгоди за младата си изгора! (виж още + снимки на пръстена)

Както отлично виждаме, Катрин се кипри до него - ухилена, предоволна и с годежен пръстен на ръката. При това със сравнително голям и красив диамант. Само дни по-рано бижуто го нямаше на пръста й, а сме наясно, че дизайнът му не може да бъде объркан с този на "обикновено пръстенче".

Знаем, че Русева е с 13 лета по-млада от Балабанов, а и не е популярна в светските среди, както беше бившата му половинка Йоанна Драгнева. С нея бяха влюбени, но връзката им не изтрая дълго, а отдавна вече Драгнева е семейна и с две дечица. След нея Ненчо пробва с още няколко моми, но нито една явно не успя да го омая така, както Русева.

Всъщност Катрин е хубава, но не е най-хубавата от завоеванията на комика досега. Така че вероятно решението да я вземе за жена не се базира на външните й данни, а на ума и характера, което е далеч по-важно. И по-сигурна гаранция за щастливо съвместно бъдеще. Е, очакваме да узнаем кога ще бъде сватбата.