Реджеп Бадев и шеф Виктор Ангелов не се поглеждат

Реджеп Бадев и шеф Виктор Ангелов не се поглеждат след края на "Хелс Китчън". Младият готвач не иска и да чува за доскорошния си началник в риалитито, камо ли да трупа стаж в ресторанта му, което е част от неговата награда в шоуто. Вместо да се бъхти в кухнята на звездата, Реджи инвестира стоте хиляди лева, които спечели от "Кухнята на ада", в собствена пицария, пише "Уикенд".

Завръщане

Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от "Хелс Китчън", за да се върне в България за постоянно. Както е известно, той е напуснал родината много малък заедно със семейството си и е израснал в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и прави успешна кариера там. Но явно България му е липсвала, защото използва първия възможен момент, за да се засели обратно тук. "Италианчето", както го наричаха в шоуто, се връща не просто в страната, а в родния си край. Той вече обяви, че отваря пицария в Пазарджик.

Реклама

Заведението се рекламира като мястото, където готви лично победителят от "Хелс Китчън" 2020. "Браво на Реджи, че не се прави на звезда, а иска да работи близо до родния си дом", радват се фенове на младия готвач. Известно е, че макар да му даде голямата награда в "Хелс Китчън", шеф Виктор Ангелов не е от най-големите почитатели на Реджеп. През трите месеца в шоуто той му причини доста нервни изблици и, ако не беше толкова добър с ножа и черпака, щеше да изхвърчи още при първите елиминации. До последно се говореше, че най-вероятният победител в готварското шоу е Атанас от Пловдив, който стана любимец на шефа не само заради професионалните си умения, но най-вече заради благия си характер. Все пак накрая Ангелов не можа да си изкриви душата и даде наградата на Реджи. Двамата се прегърнаха на финала и се говори, че това е било и ще си остане последната им среща.

Прощално парти

Бадев не е бил на прощалното парти на участниците в "Хелс Китчън", нито поддържа връзка с някой от тях. Нито той, нито те горели от желание да се срещат отново, твърдят запознати. Вместо да се занимава с поддържането на връзките с бившите си конкуренти, Реджеп вложил силите си в отварянето на своя ресторант. [caption id="attachment_631536" align="aligncenter" width="300"]Реджеп Бадев и шеф Виктор Ангелов не се поглеждат след края на "Хелс Китчън" сн. hotarena.net Реджеп Бадев и шеф Виктор Ангелов не се поглеждат след края на "Хелс Китчън" сн. hotarena.net[/caption] Бадев решил да заложи на пицата, вместо на завъртени гурмета, защото тя най-лесно се продава. Идеята му била заведението да заработи още след финала на шоуто, но заради извънредните мерки около Ковид-19 се наложило да поизчака до 12-ти юни. Готвачът обяви, че вече очаква поръчки от клиенти, предават от hotarena.net.