Скандалите около кралското семейство на Англия не спират, а мнозина вероятно съжаляват, че някога принцеса Даяна е била избрана за съпруга на принц Чарлз. Останалите членове на фамилията обаче също не се отличават с особен такт и дипломатичност, а за това свидетелства и самата Ребел Уилсън. Актрисата направи неочаквани признания за холивудско парти, на което е присъствал непълнолетен член на кралското семейство. Звездата разкрива още, че на партито са се предлагали и наркотици, като целта на събитието е била купонът да прерасне в откровена вахканлия.

"Беше през 2014-та година, когато ме поканиха да участвам в средновековно парти на американски технологичен милиардер, организирано от английски принц. По онова време той беше 12-и или 15-и в линията за наследяване на трона. Беше ми казано, че търсят повече момичета за партито, а аз си помислих "Супер, това е страхотен шанс да си хвана гадже", спомня си Ребел.

Актрисата споделя, че когато отишла на партито, видяла че доста момичета са облечени като русалки и плуват в басейна. Общуването с домакина не я впечатлило, но се изумила, когато видяла как дрогата се разнася на подноси  сред гостите, а специални хипнотични бонбони са имали за цел да превърнат партито в откровена... вахканлия.

И ако това не е достатъчно, актрисата с изумление забелязала и непълнолетен член на кралската фамилия да присъства на партито. За кого става дума Ребел отказва да сподели, но разказва, че когато е разбрала, че събирането не е просто парти с алкохол, взела роклята си  и напуснала мястото незабавно.

Звездата отказва подробности, но си спомня доста луди дни. "Беше бурно. Много бурно", казва актрисата. И твърди, че днес не би се включила в такива забавления, дори да й предлагат.