Дейвид Бекъм си вкара як автогол, след като в документарал филм за „Нетфликс“ се разговори детайлно за най-известната си афера – тази с неговата бивша асистентка Ребека Лус. Дейдив и жена му Виктория сълзливо изкараха холандската цицорана най-долната разпоретина на света и ето че ответният й отговор не закъсня.

През уикенда Ребека Лус даде интервю за жълтия в. „Дейли Мирър“, в което сподели, че е потресена от гнусния начин, по който отношенията й с футболиста са представени във филма. Таблоидите гръмнаха с новината за тяхната връзка преди почти 20 години, а тогава Дейвид Бекъм не бе особено словоохотлив. Сега обаче се сети да трупа пари и известност на гърба на Ребека.

„Всичко е „горкичкият аз“, жълтата преса ме съсипа, беше ми толкова тежко. Когато му лапах онази работа, не се самосъжаляваше толкова. Той трябва да поеме отговорност, все пак е мъж, глава на семейство с 4 деца“ – избухна не без основания Ребека Лус.

„Той индиректно намеква, че аз съм тази, която е карала Виктория да страда, което е повече от недостойно. Все пак в леглото му бяхме двамата“ – отвръща на удара Ребека.

Ребека Лус за Дейвид Бекъм: Като му го лапах, не бях долна ку*ва!

Ребека днес е щастливо омъжена с две деца и живее през последните 14 години в Норвегия, където преподава йога и работи като медицински асистент.

„Хората бяха забравили тази тъпа афера, а Дейвид я съживи отново, само и само да печели пари от филмчето. Но го направи на мой гръб и по начин, който засяга репутацията ми“ – коментира Лус.

„Истински женчо! Всъщност мен трябва да ме е срам, че съм си лягала с такъв женчо, а и не си струваше, доколкото си спомням за неговите възможности в леглото“ – безпощадна е Ребека.

Източник: „Уикенд“