Голямата любов на Дарин Ангелов явно наистина е първата му съпруга Антония Русева. На която той беше верен години наред, но тя му кичеше главата с рога, може да е смятала, че му седят добре... Дарин направи опит да оправят нещата и й даде втори шанс, което си е постижение, но не - тя продължи да си ляга с други и се стигна до развод.

Този развод вероятно е причината за коренната промяна в актьора и панелист на Гала, който дълго време беше в черна дупка, а сега май е обърнал другата си страна - тази на сваляча.

Наскоро се разбра, че Дарко има връзка със златното момиче Невяна Владинова, но този път той е този, който е напът да кръшне. Вече на два пъти Ангелов е виждан откровено да се занася с поп фолк певицата Алекс Панайотова (поне не е от едноименните) и да го прави дори в ефир.

Закачката между двамата беше в самото предаване "На кафе", когато Алекс беше гостенка, а хора от екипа са смаяни, че смелите забивки продължили и извън кадър.

"Много ще е тъпо и жалко ако Дарко си прецака връзката с Невяна, заради единия нагон. Тя е адски свястно момиче и много му подхожда, но е сериозна и едва ли ще търпи простотии, камо ли от самото начало на отношенията им", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com