Кралските фенове бяха изненадани от снимки на Меган Маркъл и принц Хари. На които се вижда как калифорнийската двойка флиртува в Дюселдорф, Германия.

На 13 септември семейството се събра и участва на светско събитие в рамките на Invictus Games, които се състояха в германския град. С голяма радост техните фенове видяха ярките и страстни моменти от тяхното общуване. Фотографите успяха да щракнат на кадри чувствените докосвания на херцога на Съсекс към законната му половинка -  не е нужно да отбелязваме, че подобна интимност между Кейт и Уилям никога не се е случвала, а  и няма шанс да се случи.

Развод, ама друг път: Меган и Хари се гушкат в Дюселдорф (Преодоляха ли раздора в семейството – Снимки)

Като цяло от снимките си личи, че двойката се разбира отлично. Меган в момента е напълно спокойна, а съпругът й също е в  добра кондиция със себе си и се наслаждава на събитето, на което участва.

Развод, ама друг път: Меган и Хари се гушкат в Дюселдорф (Преодоляха ли раздора в семейството – Снимки) - Снимка 2

Развод, ама друг път: Меган и Хари се гушкат в Дюселдорф (Преодоляха ли раздора в семейството – Снимки) - Снимка 3

В последно време таблоидите активно обсъждаха евентуален развод  на избягалата от Лондон двойка. Но в крайна сметка, раздорите в семейството са преодолени и  Меган и Хари са решили да продължат напред заедно. Да видим обаче дали тази идилия няма да се пропука при някой неуспех или провал на някой от семейството.

Източник: Wday.ru