Руски издания твърдят, че естрадната звезда Алла Пугачова се е прибрала тайно с влак в Русия, но без съпруга си. Певицата е била забелязана миналата седмица са слиза на гарата в Москва с влак, пристигнал от Псков.

74-годишната певица е била уловена във видео как върви по перона, придружена от двама души, след което се качва на черна лимузина и напуска гарата. Звездата е била сама, без съпруга си шоумена Максим Галкин, който е включен от Кремъл в регистъра на чуждестранните агенти. По-късно стана ясно, че Алла Пугачова се е прибрала в замъка си в село Гряз, близо до Москва.

Певицата и мъжът й заминаха с децата си за Израел през пролетта на 2022 г., малко след началото на войната в Украйна. Галкин тогава открито критикува Москва за инвазията, а певицата остана солидарна със съпруга си, което обтегна отношенията й с Путин.

Развежда ли се на стари години баба Алла Пугачова?

В края на октомври руските медии разтръбиха, че във звездното семейство има сериозен конфликт. Алла искала да се върна в Русия, а Галкин настоявал да останат в Израел, дори я заплашил с развод. Има данни, че Пугачова си е тръгнала сама, като е взела и децата – Лиза и Хари, със себе си.

Източник: „Уикенд“