Бившият футболист в момента се подвизава в Барселона където е на романтична почивка с новата си изгора щерката на Ванко 1. Татуираният мачо пусна в стори видео, на което се вижда колко е почернял. Косата му е накъдрена и гелосана и той прилича досущ на някой нашенски м@нгал.

Разведеният Благо съвсем почерня (Влюбеният Джизъс се накъдри и прекали с тена – Снимки)

Боядисана е не само брадата на Благо, но и косата, която грижливо е накъдрена от професионален фризьор. Нали трябва да е хубавец за новата си тръпка тунингованата Ивана Главчева.

Само, че феновете му се смеят, че е прекалил с тена си и солариума, който изглежда някак неестествен и даже нездрав.

Макар, че влюбените все още не афишират интимните си отношения от снимките, които пускат от едни и същи места се разбира, че колкото й да се крият все пак са заедно в Барселона.

Разведеният Благо съвсем почерня (Влюбеният Джизъс се накъдри и прекали с тена – Снимки) - Снимка 2

А от един от кадрите, с които се похвали Благой се вижда как прелиства вестник, излежавайки се на шезлонг. А феновете му се чудят кога намери време да стане и полиглот. Защото книжното спортно издание, в което е вперил съсредоточено поглед е на испански. Явно освен български и знания по руски многодетния татко е научил и някои неща на испански. Или просто се любува на шарените картинки.