Успя ли Михаела Маринова?! Разведе ли певицата своя възлюбен, за когото разказваше от месеци и ревеше, че го обожава, но любовта им е невъзможна... Ето, че днес Мишето не само спря сълзите, но и грее от щастие, крещейки пред целия свят, че е лудо влюбена.

Тя споделя, че с този мъж връзката й е от месеци, но точно тогава се обясняваше за женения по телевизиите. Мнозина събраха две и две и са убедени, че въпросният симпатяга, когото виждаме на фотосите, е същият този "забранен" мъж.

Той е малко по-голям от Мишето и явно е богат, защото я заведе на луксозна романтична почивка на езерото Комо в Италия. Маринова грее до него и едно е сигурно - няма как след такава разтърсваща и изпепеляваща любов като тази, за която говореше, да се влюби лудо в друг мъж и то за толкова кратко време.

"Тя трябва да е ненормална, човек не се влюбва ей така - от днес за вчера, така че е почти сигурно, че този момък на снимките е жененият пич. Само че е кофти, ако си е зарязал семейството, подлъган от мераците към Мишето. Защото тя е певица, кой я знае колко й е акълът и дали няма да се влюби в друг по някое време. А този да си остави жената и детето... много трябва да е зле", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com