Ако настоящият избор на продуцентите за участнички в "Ергенът" прилича на същински кокошарник, събрал кокошки, патки, мисирки и гъски на едно място, то един образ определено се открои и спечели симпатиите на зрителите. Няма защо да обясняваме, че става дума за Милена Соколова - парфюмеристката с аристократична душа, но тъжна съдба...

Милена обикновено си стои свита в някой ъгъл, но само с няколко думи успя да разплаче не само публиката на предаването, но и самия ерген Алек Младенов. Сълзите в очите му се видяха ясно, докато ужасен слушаше за борбата на Милена с анорексията и жестоките обиди и гаври, на които е била подлагана през годините - както от съучениците си, така и от самото си семейство. Майка й от 20-годишна я тормозела и наричала "стара мома" - потресаващо и недопустимо! Не и за 21 век!

Ясно е, че в "Ергенът" Милена няма да открие любовта, но тя направи нещо, което разтърси мрежата и й спечели много приятели. Преди ден парфюмеристката излезе с пост в профила си, в който поиска да благодари на всички за това, че са я накарали да повярва отново в щастието, в живота и в добротата. Тя сподели, че не знае дали красотата може да спаси света, но вярва, че добротата ще го направи. И призова никой никога да не си мълчи пред насилието, под каквато и да е било форма.

"Не само сред учениците, но и в дома ни, в работата ни, навсякъде - ако бъдем заедно, ще се преборим", разчувства се Милена Соколова.

Източник: Crimesbg.com