Виктор Стоянов ще остане в историята като първият ерген в едноименния формат. Който, между другото, не се излъчва само у нас, а по целия свят. Е, Виктор бе късметлията да търси любовта в "Ергенът" - сезон едно, но не я откри там, а извън предаването.

Може би точно това - усещането, че неговото момиче не е вътре, го е накарало да изгуби разсъдъка си за няколко часа и да си "грабне чукалата". Да, оказа се, че Стоянов буквално е избягал от предаването, офейкал, чупил се, както искате го наречете...

"Дойде ми в повече. Не знам какво ми стана, но една вечер просто щях да гръмна. Измъчвах се, че вътре има момичета, които явно изпитват чувства към мен и които аз ще нараня. Отговорността ми дойде в повече, отговорността към емоциите на другите, които не исках да наранявам. И направих, каквото направих", смее се Виктор пред онлайн сайт.

А това, което направил, е да гаврътне набързо две чаши, пълни с уиски и да тръгне бос, само по джапанки из планината, за да се добере до мотора си. След което го яхнал и няколко часа обикалял да си проветри главата.

"В крайна сметка имах договор и се върнах в имението. Това, което заварих там обаче, ме шокира и тогава осъзнах какво съм сторил. Единият от продуцентите плачеше, а другият пък беше люто бесен. Разбрах на какво съм ги подложил и съжалих", разказва Виктор Стоянов.

Дали и Евгени Генчев няма да я свърши същата?!...