Направи го днес, в предаването на Гала (че къде другаде...). Енджи Касабие взриви последователите си с решението, което се взели тя и мъжът й Рабих Ел Зейн. Както знаем, красавецът е бивш Мистър Ливан, но с Енджи вече веднъж се разделяха. Любовта ги събра отново, а преди две години им се роди и детенце - син.

Именно с него е свързано решението на Енджи и Рабих, което тя възторжено обяви. А именно - да имат още едно дете, което тя копнее да бъде момиченце. Касабие разкри, че в момента има наистина много работа покрай програмите, рецептите за хранене и прочие, но за това реално няма подходящ момент.

Решението на семейството обаче разтърси почитателите, а и някои от познатите й. И не, защото не е добре да имат още едно дете, а защото всички помнят ужаса, който Енджи изживя с предишната си бременност.

Тогава тя беше бременна с близнаци, които обаче изгуби и то в много късен етап от своята бременност, буквално "на метри" от финалния етап и появата им на света. Разбираемо, диетоложката бе изпаднала в тежка депресия, от която успя да се измъкне с много усилия и мъки.

Затова и нейни познати се тревожат, а някои дори я съветват да не рискува отново, а да се съсредоточи върху малкия си син. "Тъкмо си обърнала нова страница в живота си, щастлива си, всичко ти е перфектно, не си създавай нови тревоги и притеснения", съветват я близки.