Разрив и то точно преди празниците, настана между дългогодишните влюбени Люси Иларионов и Ани Хоанг. Преди дни певицата направи нещо, което втрещи последователите й, но може би това е отмъщение към Люси. А именно - тя се пусна с брутални снимки, на които си показва всичко и сама се пипа...

Наглостта на Хоанг в нета е капката, която е преляла чашата на търпението на Иларионов, разкриха близки до двамата източници. Люси и Ани са двойка от много дълги години, а режисьорът отдавна иска да има дете. Годинките се търкалят, той не спирал да моли Хоанг да увеличат семейството си, но тя се дърпала.

Разрив между Люси Иларионов и Ани Хоанг: Певицата не иска да ражда, но се чекне в@лгарно в нета! (ШОК СНИМКИ)

"Ани иска да си живее, да не си разваля фигурата и най-вече да не губи свободата си, вързана с къщата и с бебе. Знаем, че двамата не са богати и нямат възможностите на други нейни колежки в бранша, които разчитат на гледачки и домашни помощници. Ако роди, то сама ще трябва да опъва каиша", коментират запознати.

Затова Ани не спирала да отклонява темата за деца на мига, в който Люси я подхване. Той обаче спрял да бъде търпелив, особено като виждал разчепатените снимки на любимата си, която се превръща в магнит за дърти мераклии и пияници.

"Ако си мислиш, че си някоя Мадона, много се лъжеш! Утре ще станеш на 50 и никой няма да те помни", гневял се Люси и с право. Но Хоанг си знаела своето.