Разрив и то точно преди празниците, настана между дългогодишните влюбени Люси Иларионов и Ани Хоанг. Преди дни певицата направи нещо, което втрещи последователите й, но може би това е отмъщение към Люси. А именно - тя се пусна с брутални снимки, на които си показва всичко и сама се пипа...

Наглостта на Хоанг в нета е капката, която е преляла чашата на търпението на Иларионов, разкриха близки до двамата източници. Люси и Ани са двойка от много дълги години, а режисьорът отдавна иска да има дете. Годинките се търкалят, той не спирал да моли Хоанг да увеличат семейството си, но тя се дърпала.

"Ани иска да си живее, да не си разваля фигурата и най-вече да не губи свободата си, вързана с къщата и с бебе. Знаем, че двамата не са богати и нямат възможностите на други нейни колежки в бранша, които разчитат на гледачки и домашни помощници. Ако роди, то сама ще трябва да опъва каиша", коментират запознати.

Затова Ани не спирала да отклонява темата за деца на мига, в който Люси я подхване. Той обаче спрял да бъде търпелив, особено като виждал разчепатените снимки на любимата си, която се превръща в магнит за дърти мераклии и пияници.

"Ако си мислиш, че си някоя Мадона, много се лъжеш! Утре ще станеш на 50 и никой няма да те помни", гневял се Люси и с право. Но Хоанг си знаела своето.