Устатата рускиня и победителка в "Ергенът" - Виктория Капитонова прекрати мълчанието около продукцията и буквално попиля екипа й. Знаем, че участничките, както и самият Виктор Стоянов, са имали договори, в които е описано за какъв срок от време да си държат езиците зад зъбите и да не издават нищо от кухнята.

Явно това време вече е минало, защото пръв Виктор заяви в интервю, че не е взел и петак от формата, а снимките са били страшно натоварващи и изморителни.

След него същото потвърди и Капитонова. Виктория отсече, че не съжалява за решението си да участва в шоуто, защото е добила някакъв опит и най-вече популярност, но и заяви, че не би повторила за нищо на света. Тя натърти, че за целия си труд и усилия, нито едно от момичетата не е взело и стотинка, а на практика ежедневието им е било само работа и снимки.

"Ако някой си мисли, че сме си почивали и сме се радвали на красотите и лукса, много се лъже. Работехме като роби, за да изглежда лъскаво отстрани. Но пък се радвам, защото поне увеличих последователите си и сега взимам минимум 5 бона за реклами в нета", хвали се Викито, която продължава да твърди, че професията й е на инфлуенсър.