Мистерията около брака на принц Алберт и принцеса Шарлийн от Монако става все по-загадъчна. Повече от 10 години те са заедно, но семейният им живот често предизвиква любопитството на медиите. Причините за това е все по-странното отчуждаване на принцесата от съпруга й, както и фактът, че прекара повече от година далеч от семейството си. И очевидно не бърза да се върне към кралските си задължения отново.

 

В миналото двойката грижливо криеше личните си проблеми далеч от пресата, но напоследък започнаха да изплуват нови изненади. Така например, освен че Шарлийн се появи разплакана на сватбата си, стана ясно, че е прекарала медения си месец в самостоятелен хотел, който се намира на близо 20 километра от този на принц Алберт.

 

Шампионката по плуване и принцът заминаха на меден месец след сватбата в Южна Африка. Шарлийн обаче е останала да нощува в Умхланга , а принц Алберт е прекарал деня си в Дърбан. Още по-изненадващо е, че двойката е била на официално посещение при президента на страната Джекъб Зума. Но дори и на тази среща са пристигнали и отпътували с различни автомобили.

 

Слухове предизвиква и фактът, че близо 7 години Шарлийн не успяваше да забременее. А Алберт има две големи извънбрачни деца и мнозина се чудеха кога ще се родят наследниците на трона. В крайна сметка мълвата носи, че принцесата е забременяла ин витро в клиника във Франция, въпреки че това не се коментира официално. 

 

Каквито и да са отношенията между съпрузите, едно е ясно.Те са отдадени изцяло на децата си, но извън това връзката им изглежда повече като бизнес сделка, а не като брак...