Червен картон ще покаже Евгени Генчев на една от уж големите си фаворитки в имението на "Ергенът" - Боряна. Дългокраката и вечно ухилена, но леко скучновата мома, определено успя да грабне вниманието му. Но, за жалост, само дотолкова, че да го възбуди като мъж.

Евгени обаче на няколко пъти повтори, че не е влязъл във формата, за да си начеше мъжкото его, нито пък да си намери сериозно гадже. Той е ясен и директен - търси си жена, за която да се ожени след формата и да създадат семейство с деца. По възможност, без да чакат за това с години.

Точно това е причината Боряна да излети след още няколко раздадени розички - Генчев осъзнава, че тя не става за съпруга. До това становище го водят размислите след разговорите с Боряна и признанието й, че е била обвързана с мъж, който е живеел на семейни начала с друга жена.

Нещо повече - Боряна това го разказваше на няколко пъти и то с такъв патос, че все едно се хвали. Това направи страшно кофти впечатление на зрителите, но явно и на самия пианист, който решава, че щом тя веднъж спокойно е влизала в любовен триъгълник, като нищо може да го направи и след брака им. Само че тогава маменият ще е той...

"Евгени не иска това, дано обаче намери онова, което търси и да не си остане само мираж в главата му", коментират в нета.