Шеф Манчев беше сред телевизионните любимци, но навремето. Рейтингът му сред зрителите започна да пада след развода със съпругата му Марина, а се срина тотално, след като той заряза младата си любовница с бебе на ръце. Отдавна вече Иван Манчев е във връзка с наборката си Ива Бека и е видимо влюбен, но това не пречи хората да продължават да го наричат женкар и коцкар.

Направиха го отново и буквално го попиляха след поредния епизод на "Черешката на тортата", в който Манчев се взе за божество и се държа повече от просташки и грубо с певицата Камелия Тодорова.

Размазахте шеф Манчев: Кулинарят-коцкар с брутално отношение към дама! (ВИЖ ТУК - СНИМКИ)

Не подобава да имаш подобно отношение към легенда в родната музика и към дама на 69 години, но Манчев се самозабрави. В епизода, който беше на повторение, но това не попречи на гнева на потребителите, той постоянно "хапеше" Тодорова за начина, по който готви, за ястието, което е избрала за основно и какво ли не. Държеше се подигравателно и язвително, а това не се хареса на зрителя.

"Какви са тези буламачи, какъв е този резил?! И това жена, която готви цял живот?!", караше се Манчев, все едно Тодорова не е певица, а готвачка. А тя се справи добре и се стара, което бе оценено и от гостите й.

"Простак с простака ти, я се скрий, защото на тази жена не можеш да й стъпиш на кутрето. Кой си ти, бе?! От години цоцаш от предавания, в които те уреждат с връзки", попиляха го в нета.