Златка Райкова успя да ядоса иначе спокойния Благой Георгиев!

Благой Георгиев е разделен от доста време със Златка Райкова и дори вече е женен за друга. Плеймейтката обаче успя да го извади от нервите му и сега, когато нямат нищо общо, освен сина им. Е, именно момченцето е причина за гнева на футболиста. Златка, както видяхме, постоянно е с малкия и с новия си мъж Карен Хачатрян. Тя рядко пуска сина си при баща му, което е първото, довело Джизъса до бяс.

"Тя не искала сина ни да бъде около Поли. А аз искам ли друг мъж да се върти около него, когато не му е баща?! Аз съм му баща. И никой няма да го обича, колкото мен. Разбирам да имаме равни права и той да прекарва еднакво време с двамата, няма проблеми. Но да ми пречи да го виждам и да го бута на друг мъж, няма да стане", креснал наскоро Благой пред приятели.

Той дори заявил, че Райкова ще направи сина му женчо, да не кажем нещо по-така... А причината е, че Златка отдавна не искаше да реже косата на малкия Благой, като го оставяше да изглежда досущ като момиченце. Вчера даже пусна снимка, на която го е докарала със същата като своята прическа - на кок.

"Кок бе, кок! Кок на главата на момче?! Тази жена хептен ще ми обърка детето. Той трябва мъж да расте от малък, а не като новите европейски ценности. И аз имам много неща, за които да съжалявам, но сред тях не е ориентацията ми. Възпитан съм добре от нашите", беснеел Георгиев.