Дани Петканов разкри как е направил Алекс най-щастливата жена!

Дани Петканов и Алекс Петканова са едно от най-обичаните звездни семейства у нас. Те не спират да споделят ежедневието си с феновете ден след ден. След като Лудия репортер подари супер автомобил на любимата си, той взриви мрежата с тези разкрития: [caption id="attachment_594972" align="aligncenter" width="225"]Дани Петканов Дани Петканов трогна последователите си в мрежата[/caption]

"Отне ми повече от 6 седмици да организирам изненадата. Не знам дали може да си представите какво е на един женен мъж да отсъства от дома без "основателна" причина почти във всеки удобен момент, защото изборът, покупката и привеждането на желаната кола в съответния вид не е лесен и кратък процес.

Само Александра може да каже какви мисли са й минали през главата докато скалъпвам нелепи обяснения къде ходя и какво правя. Всичко това обаче с единствената цел - да направя нещо, което никога не е очаквала. А аз съм си такъв - обичам хората да се изненадват от мен (в добрия или в лошия смисъл - все тая). Идеята точно за този автомобил ми дойде, когато наш приятел ни даде да покараме DODGE CHALLENGER HELLCAT. Въпреки, че колата е буквално изродска с нейните 707 конски сили, видях колко много се впечатли Александра изобщо от цялостното усещане да караш такъв американски мъсъл кар. Цената на автомобила, обаче далеч надхвърляше възможностите ми. Затова се огледах за по-маломощен вариант - в случая това е версията с 3,6 литровия двигател и по-скромните малко над 300 конски сили. Цветът задължително трябваше да е точно тази разновидност на червеното на Додж - TorRed. Истината е, че това е рядък автомобил и имах голям късмет да попадна на точно този екземпляр, затова не се и колебах, отне ми 5 минути да взема решението - да го подаря на Александра. В действителност - в този кратък интервал ме наака птица, докато седях прав до колата и приех това за знак да не се двоумя! Бях много развълнуван и нервен в дните преди изненадата, защото просто сам не вярвах какво предстои да се случи. Но смятам че майката на детето ми и жената, която обичам толкова много го заслужава на повече от 100%! Нека жестът не се разбира погрешно, а именно отткъм материалната му страна. Парите се печелят и губят, те са преходни. Жестът можеше да е просто букет, набран от улицата или саморъчно изработена джунджурия. По-важното е да показваме на близките ни хора, че държим на тях и че МИСЛИМ за тях", трогна мрежата Дани Петканов.