Двамата са голямата любов един за друг, заедно са от толкова много години, кълнат се във вярност, но пръстен все още няма. Да, става дума за Ники Михайлов и Николета Лозанова, чиито последователи се измориха да чакат кога, аджеба, ще се оженят.

Положението наистина е странно, още повече, че Николета се омъжи скоропостижно за Валери Божинов преди години, хем той никога не е бил и наполовина толкова обичан от нея, колкото Михайлов. Е, оказа се, че за липсващата сватба си има причина и тя е повече от основателна.

Този, който се "дърпа" от брака, е самият Николай Михайлов, разкриха близки до двойка източници. Синът на Боби Михайлов бил сигурен, че иска да прекара живота си с НиЛо, но не бил сигурен в едно - дали тя е склонна да му роди дете.

Знаем, че Николета вече отдавна има дъщеричката си от Валери - Никол, а и развива кариерата си на модел и инфлуенсър, за което перфектната й фигура е от първостепенно значение. Точно това тормози Ники Михайлов, който вече също е на години, но още няма свой наследник.

Ники обожавал Никол и се грижел като баща за нея, но мечтата му била също да създаде потомство. "Затова се бави с пръстена, защото иска да е сигурен, че връзката им ще има развитие в лицето на едно дете. Ако Николета откаже да ражда повече, колкото и да му е болно, няма да продължи пътя си с нея", разкриват източниците.