Джаро ще бъде ликвидиран

Продуцентите на култовия сериал „Под прикритие” разкриха какво ни очаква на финала на четвърти сезон.

Оказва се, че героят на актьора Михаил Билалов – Джаро, няма да е част от следващия сезон на сериала. От екипа повдигат завесите около предстоящото и разкриват, че Джаро ще бъде убит в последната серия от настоящия сезон. Към момента обаче се пази в тайна начинът, по който основният мафиот ще бъде отстранен от улицата. От екипа издават, че все още не са заснели финалния епизод на 4-и сезон, което означава, че не се изключва възможността, сценарият да бъде променен в последния момент.

[caption id="attachment_380441" align="alignleft" width="300"]Следващият сезон на "Под прикритие" ще е без Джаро Следващият сезон на "Под прикритие" ще е без Джаро[/caption]

Вестник „Телеграф” отбелязва на страниците си, че продуцентите не са много съгласни с решението на сценаристите „да убият” Джаро. Те се опасяват, че ако култовият герой бъде отстранен, съществува голяма вероятност да изгубят още една част от верните си почитатели, припомняйки си примера със смъртта на Косъма. В ролята на косъма бе Александър Сано. Една от версиите, които се лансират най-много по отношение на отстраняването на Джаро от сериала, е личното решение на актьора Михаил Билалов. Той бил категоричен, че не му допада посоката, по която е поел сериалът „Под прикритие” в настоящия сезон.

Това е и една от причините за разразилия се конфликт между Билалов и Мариан Вълев, който в този сезон е и сценарист. По всичко личало, че Вълев държи на всяка цена, героят му - Куката да се запази като любимец на зрителите до края на кримката. Както вече ви информирахме преди няколко дни, актьорския състав на култовия сериал „Под прикритие”, бе разтърсен от скандала между Вълев и Билалов. Вътрешни източници издават, че двамата актьори не се понасят още от втория сезон. Напоследък обаче изострянето на отношенията им, почти достигнало връхната си точка.

Непоносимостта между двамата била и причината да не се засичат в едни и същи сцени. Освен това ролята на Джаро била орязана до такава степен, че вече сякаш не е едно от главните действащи лица, а част от състава на третостепенните актьори.