Срам бере иначе възпитаното и сплотено семейство на Тони Стораро, а човекът глас е потънал направо в земята. Причината, разбира се, е в малкия му син, който явно е толкова разлигавен, че се изживява като царче. Става дума за Емрах Стораро, който е пълната противоположност на батко си Фики.

Разглезен пикльо: Емрах Стораро посрами семейството си, баща му потъна в земята! (още подробности)

Докато Фикрет, дори и като беше ерген и по-млад, никога не е излагал семейството си и се е държал прилично, то Емрах драпа да бъде нехранимайко. Първо бяха скандалите и счупения от него нос на бившата му Теди Александрова, а сега и... гонки по пътищата.

Както знаем, последните са строго забранени и преследвани от закона, тъй като рискът е огромен - както за самите дебилни състезатели, така и за околните, които нямат нищо общо с нечия болна хрумка.

Малкият Стораро бе засечен точно в това - гонка с друг автомобил по столичните булеварди като е цяло чудо, че наоколо няма друга кола. Емрах надува газта на мощния си Мерджан, подарък от тате, за да зареже Теди навремето, а приятелят му е с Ауди.

В крайна сметка Емрах губи гонката, но можеше да изгуби и нещо много повече - живота си или този на някой друг. "Родителите му са шокирани, не знаят какво да го правят", довериха близки до фамилията източници.