Николета Маданска най-после поумня. Не, не твърдим, че журналистката няма акъл, напротив - тя е сред кадърните медийни кадри, но в личния си живот постъпваше глупаво години наред. Маданска толкова силно обичаше Венелин Петков, че не само му роди две деца, не само напусна телевизията заради него, когато го уволниха, а и с години го чакаше да се вразуми и да се върне променен при семейството си.

Знаем, че двамата са разделени отдавна, но до момента Николета не бе поглеждала друг мъж. Да й се чудиш защо, след като е хубава, умна, а и годинките си вървят, не чакат...

Днес най-после близките й са щастливи, защото тя вече не е сама. Маданска "сипа" на Петков като се появи с новия мъж в живота си. Скромна по натура, тя не го показа доброволно, но ги спипаха папараци. Николета и приятелят й пазаруваха в голяма столична хранителна верига, където тя си избра сладко и банички - явно си е направила "мръсен ден" и не й пука за калориите.

Мъжът до нея остава непознат за момента, но сме сигурни, че името му скоро ще стане ясно. Той не се отделяше от Маданска и за минути като се опитваше да избегне обективите, но не криеше вниманието и нежността си към журналистката.

"Такъв мъж й трябва - джентълмен, силен характер, а не като онзи плазмодий Венелинчо, дето си заряза семейството", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com