Тото от СкандаУ се радва на прелестна щерка!

Най-сетне Тото от СкандаУ и жена му показаха второто си отроче. Знаем, че двамата имат сина си Доминик, който се появи на света преди около три години, а наскоро се сдобиха и с второ бебе. Този път обаче семейството, странно защо, не оповести нито веднъж за бременността на танцьорката Кристин Петринска, а дъщеря им се появи сякаш от нищото.

Предполага се, че Кристин е имала доста проблемна бременност, като това я е изплашило и я е накарало да скрие от всички за състоянието си. Много бременни и особено популярни лица го правят от чисто чувство на суеверие и страх да не би злите очи на завистници да урочасат плода им.

Тото и жена му (казваме жена, макар да нямат сватба), продължиха да спазват тази тайнственост и след появата на дъщеря си. Те така и не пуснаха нейна снимка и го направиха едва вчера, а сладураната е обърната странично. Вижда се все пак, че е красива бузанка и има доста косичка по главичката си.

Едно обаче озадачава все повече феновете на рапъра и това е фактът, че бебето няма име - не и за широката общественост. Нито Тото, нито Кристин са издали как се казва дъщеря им, а това вече не може да бъде обяснено, поне не и логично.