"Нек' се любят сърцата, нек' се раждат деца" - така се пееше в една стара наша зевзешка песничка, но то си е и вярно. Ето на - към четвърто дете се е запътила чалга дивата Емилия, за която от известно време твърдяха, че се разделила с мъжа си Жорж Башур.

Интересно от кого е бременна тогава?!?... Да, преди дни Еми шашна всички на участие с корем, който няма как да се прикрие. Всъщност има, но тя не държеше да го прави. Спокойно можеше да метне едно сакенце отгоре, или да сложи широка туника, но не. Може би Емилия иска да се разбере в крайна сметка, че не само съпругът й си е при нея у дома, ами и че ще стават отново родители.

Знаем, че с Башур се ожениха през 2018-та година, а по-късно се роди щерка им Жоржина. Емилия има и две деца от Коко Динев, с когото беше семейство дълги години и който я направи сама да си говори с изневерите, а после и с шамарите си.

След него Еми се влюби лудо в Башур, който бил коренна противоположност на Динев, поне по думите й, макар и за него да се твърди, че "шава". Кой знае - може пък Емилия затова да се е решила да зачене четвърто на 42 години - за да върже още повече съпруга си, не с едно, а с две деца.

"Бременността не може да се скрие, така че ще трябва да се похвалят публично", коментират в нета.

Източник: Crimesbg.com