Зрителите на Нова тв, които вчера гледаха новото шоу на Димитър Рачков се запитаха дали двамата с изгората му Анита Димитрова са разделени.

За никого не е тайна, че до момента блондинката не пропускаше издание на „Забраненото шоу на Рачков“. Тя винаги се редеше в публиката на преобладаващата част от изданията на „Като две капки вода“, които Рачков водеше.

Снощи обаче тя не е била забелязана сред публиката, което накара мнозина да се запитат какво се случва помежду им. Някои обаче побързаха да се успокоят с факта, че шоуто бе излъчено на запис и е възможно по това време Анита за е била на плаж. Отсъствието й обаче определено не остана незабелязано, нещо повече – направо се наби на очи.

Освен това прави впечатление, че лятото Анита бе странно пасивна в профила си в Инстаграм. Всички са наясно, че повечето бръмчалки заливат профилите си с фотоси от плажа, с коктейли от модерни заведения и безкрайни купони.

От близо три месеца Димитър Рачков също не е споделял общи снимки. В профилите му в социалните мрежи може да се види само реклама на новото му предаване.
Направи впечатление, че в публиката бе прясната булка Калина Крумова, чийто мъж бе сред първите участници в шоуто. Този факт направи отсъствието на половинката на Рачков още по-крещящо.
Източник: lupa.bg
 

Разделиха ли се Рачков и Анита?