Честита и още по-успешна да е чаровницата Мария Бакалова, която е единствената нашенка, номинирана за "Оскар". Днес тя чукна 28 лазарника, а мрежата се напълни от пожелания към нея. Единственото, което караше мнозина да съжаляват, бе фактът, че Бакалова може да е тъжна след раздялата си с Валери Григоров...

"Той губи!" - успокояваха я хората, но не. Всъщност никой не губи, защото и тази раздяла се оказа скалъпена и твърде далеч от реалността. Мария Бакалова и Валери Григоров не само са заедно, но празнуват щастливи рождения й ден.

Това показа самата актриса като сподели в мрежата кадри от партито си и наблегна именно на Валери. С тях, разбира се, са и нейни близки приятели, а настроението е на шест. Такова й пожелаваме и занапред!

Факт е, че Мария и Валери явно се намериха и си паснаха отлично. А клюките за ревността й, за скандалите, за сълзите и за сополите, все повече ги забавляват.

"Хората искат да имат нещо интересно, за което да си говорят и да се сравняват. Всеки е бил влюбен, всеки преживява раздели, така че тези неща постоянно ще са актуални, но за щастие ние сме заедно", казвала е и преди Бакалова.

А фенове й пожелават дори скорошна сватба с Григоров, макар че е още млада за това...

Източник: Crimesbg.com