Тя е гуру по семейни и житейски въпроси, но самата тя не успява да свърти мъж. Наталия Кобилкина е минала през два брака, завършили с "успешен" развод и посрещна 40-ия си рожден ден сингъл. Тя твърди, че някой ден отново ще й се прииска да се обвърже сериозно и да се омъжи, но днес живее само за себе си и за собствения си кеф.

И пак за своя кеф Кобилкина направи нещо смело, което не бе правила досега. А именно - съблече се гола. Е, не точно дибидюс, но по черно боди и ботуши, което не оставя много на въображението.

Разбира се, снимките са професионално направени и пипнати така, че кожата на Наталия да е като порцелан, без нито една гънка или бръчка. Реално можем да й кажем браво, защото фотосесията е на ниво.

Над нея обаче тя написа нещо, с което шокира мнозина и това е защо мъжете не могат да го вдигат. Според нея, ако мъжът има проблеми от това естество, това означава, че не се е разбирал с баща си. А ако свършва за три минутки, значи връзката с майка му е куцала.

Тези мъже, които изобщо пък не могат да свършват, се страхуват от потомство и деца, и затова не могат да се отпуснат и да изживеят върховия си момент на наслада с партньорката.

Източник: Crimesbg.com